Treenituotteet yritysmainoksilla

Jokainen liikkuu päivittäin. Se on fakta. Liikkuminen tapahtuu kävellen, juosten, pyöräillen, siirtyen jollakin tapaa paikasta A paikkaan B. Jokainen tarvitsee liikkuessaan myös oikeanlaiset vaatteet. On hyvin tavallista, että nykypäivän yritykset hankkivat työntekijöilleen treenituotteita ja -vaatteita yrityksen logolla tai mainoksella varustettuna.

Treenituotteet osana arkea

Kun työntekijöille jaetaan treenituotteita, halutaan kannustaa henkilöitä myös liikkumaan. Näin työnhyvinvointi paranee ja jokainen jaksaa paremmin arjen haasteita. Treenituotteita on markkinoilla joka lähtöön. Nykyään yritysmainoksilla varustettuina löytyy niin treenivaatteita, juomapulloja, juomatelineitä, kenkiä, ulkoiluvaatteita, pyyhkeitä, urheilukasseja kuin treenivälineitä. Ne ovat tärkeä osa brändinäkyvyyttä, ja yrityksen profiloitumista, mutta myös vastaanottajaa ajatellen.

Hyvät vaatteet treeniin

Jos ajatellaan pelkkää treenaamista, on vaatteilla äärimmäisen suuri merkitys. Vaatteet eivät saa kiristää mistään ja niiden tulee olla valmistettu hengittävästä ja helposti kuivuvasta materiaalista. Värivaihtoehtoja saa olla useampia ja on ilahduttavaa, jos yrityksessä on ajateltu sukupuolia, hankkien sekä naisten että miesten malleja vaatteista. Unisex-mallit ovat aina ok vaihtoehto, mutta silloin ei ole otettu huomioon jokaisen henkilökohtaisia tarpeita.

Laadulla on myös merkitystä. Ei ole kiva, että ensimmäisen käyttökerran jälkeen treenivaatteet jäävät haisemaan, vaikka kuinka pesisi tai niihin muodostuu helposti reikiä ja saumat ratkeavat. Jos treenivaatteet ovat huonolaatuisia, kuvastaa se saajalleen sitä, ettei yritys ole ajatellut vastuullisesti ja sijoittanut kestävyyteen, laatuun ja oikeasti sydämellään työntekijöihinsä.

Kaipaatko yrityksellesi hyviä treenituotteita, ne ovat enää vain klikkauksen päässä. Klikkaa linkkiä ja nostata yrityksesi imago uusiin sfääreihin.